top of page

Alle mennesker vil på et tidspunkt i livet opleve kriser, sorg og udfordringer. Det er desværre også en del af livet. Kriser kan til tider udfordre os så meget, at vi bliver handlingslammede og magtesløse.

 

For hvordan skal man kunne leve med sorgen efter et dødsfald, skilsmisse, utroskab.  I disse situationer kommer man ofte til at fokusere på vilkårene fremfor udfordringerne.

Vilkår er livssituationer, som vi netop ikke kan ændre på; skilsmisse, utroskab, kronisk sygdom, dødsfald, din nye partners børn, fyring etc.

Vilkår kan være hårde og svære at acceptere, men de kan ikke ændres. Udfordringer derimod – som ofte opstår i kølvandet på livsvilkår, kan vi handle på. Udfordringer som stresslivet som deleforældre, sorg, magtesløshed o.l kan vi arbejde med.

 

Gennem coaching og familieterapi kan vi i fællesskab søge efter mulige løsninger. Hvordan ønsker du, at livet skal forme sig for dig. Vi genfinder de ressourcer og styrker, som du umiddelbart ikke kan se i dig selv, fordi livet har spændt ben.

Læs mere her: 

Livskriser
bottom of page