top of page

Bøger og foredrag

Her på siden vil du kunne finde information om min bog, kommende bøger og foredrag.

Jeg kan bookes til flere forskellige foredrag, alt efter publikum, faggruppe eller tema. Her nævnes nogle af overskrifterne på foredrag, men kontakt mig gerne, hvis I har et specifikt ønske. 

  • Deleforælder - halv familie - helt menneske​​

  • Single - nu som deleforælder

  • Livet i den sammenbragte familie

  • Stressramt på arbejdspladsen - hvad nu?

  • Til børn: Alt det jeres forældre ikke fortæller om deres skilsmisse.

Billede af Marcos Luiz Photograph
IMG_2729.JPG

Friuger - livet som deleforældre, med og uden børn

Hvordan navigerer man i livet, når familien går i opløsning, og man skal undvære sine børn halvdelen af tiden? Hvordan balancerer man mellem at være forælder den ene uge og single den anden? Hvordan finder man sig selv i forhold til familie og omgivelser, når man træder ind i rollen som deleforælder?

 

Friuger er en bog til og om deleforældre – både de nyligt samlivsramte og dem, der har levet i det i mange år. Den er også til at alle dem, der ønsker større indsigt i og forståelse for delelivet – set med de voksnes øjne. Og så er bogen et ønske om at nedbryde nogle af de mange tabuer, der omringer livet som deleforældre.

 

Bogen er bygget op omkring interviews med forskellige deleforældre om nogle af de situationer, de fleste deleforældre går igennem: bruddet, sorgen, tiden med og uden børn, forholdet til eksen og dennes nye partner, mødet med en ny kæreste og livet i en sammenbragt familie.

 

Friuger giver et indblik i, at du som deleforælder ikke står alene, og at dine tanker og følelser er tænkt og følt af mange andre før dig. Nu bliver der for første gang sat ord på dem.

Udkom den 3. september 2021 hos Forlaget turbine og kan købes i BOGhandleren på Godthåbsvej 32A, 2000 Frederiksberg eller kan bestilles ved mig;

 

Bogen koster kr 199,95,-  Ved forsendelse lægges porto oven i prisen. 

Kontakt mig på mettevestergaardknudsen@gmail.com ved bestilling

bottom of page