Skilsmissegrupper for voksne

Mange deleforældre føler sig meget alene med tanker, følelser og udfordringer i dele-hverdagen. Og kender man ikke andre deleforældre, ja så kan det føles ekstra ensomt. 

Derfor starter jeg nu skilsmissegrupper op for voksne. Ligesom vi ved, at det er vigtigt for vores børn at spejle sig i ligesindede og dele deres oplevelser med andre delebørn, så er det mindst lige så vigtigt for os voksne. 

At blive skilt fra sine børns anden forælder er en stor livsomvæltning og det kan tage tid at lande på benene igen - uanset om man var den, der traf beslutningen, om man blev gået fra eller om man var enige. 

I skilsmissegruppen får du mulighed for at sætte ord på de tanker og følelser, der fylder, og du vil opdage at andre deleforældre har det på samme måde som dig.

Du får muligheden for at udvide dit netværk, og måske venskaber. 

Jeg bidrager med ideer til redskaber til stå stærkere - det kan være i forhold til sorgbearbejdelse, samarbejdet med eksen, at finde balancen mellem børnetid og børnefri, savnet til børnene, mødet med en ny eller noget helt sjette. Til møderne finder vi nemlig i fællesskab ud af, hvilke emner, I ønsker, der skal fokuseres på fra gang til gang. 

De første skilsmissegrupper starter op i februar 2022 (eller når der er deltager nok) og bliver også mine "sparringsgrupper", hvor jeg har brug for jeres evalueringer, ideer og konstruktive feedback, så konceptet kan blive endnu bedre. 

Derfor tilbyder jeg de første to skilsmissegrupper til halv pris nemlig kr 1500.- pr. person

 

For kr 1500,- får du: 

 

  • 4 x 3 timers refleksion og sparring på delelivets udfordringer

  • Mulighed for at møde ligesindede og skabe et netværk

  • Redskaber til at stå stærkere (fx ifht samarbejde med eksen, balancen mellem ulige og lige uger, sorgbearbejdelse, savnet til børnene, mødet med en ny etc)

  • 25 % rabat på individuel terapi 

 

Grupperne bliver på min 4 og max 8 personer. Om du er delefar eller delemor, har været skilt i 3 min eller 3 år betyder ingenting - alle er velkomne. Vi kan nemlig lære meget at hinandens ressourcer. 

Der vil være en gruppe i lige uger og en i ulige uger, så alle deleforældre forhåbentlig har en chance for at være med.

Vi mødes hveranden torsdag aften fra kl 17-20 i 8 uger i min praksis på Frederiksberg. 

Jeg byder på kaffe, the, øl og vand og måske en småkage til ;) 

fullsizeoutput_3f31.jpeg